+ - CÂND VOI PRIMI ARTICOLUL MEU?

Procesarea și gestionarea comenzii dvs. pot dura 3-5 zile lucrătoare, sau chiar mai mult pentru livrarea la nivel mondial din momentul confirmării comenzii și plății. Unele articole sunt realizate la comandă, dar calendarul menționat anterior include acest proces. 

Some items are made to order, but the timing mentioned before includes this process.

+ - CARE SUNT OPȚIUNILE DE LIVRARE?

Opțiunile de livrare sunt următoarele:

Livrare în ROMANIA:  FAN COURIER. Timpul de livrare estimat este 3-5 zile lucrătoare după confirmarea comenzii dumneavoastră. Rata fixă este de 20 RON (14 EUR), dar dacă există o comandă excepțional de mare, acest livirat poate diferi.

Livrare în EUROPA:  PRIN POȘTĂ. . Timpul de livrare estimat este 5-7 zile lucrătoare (în funcție de locația dvs., dar din cauza situației actuale COVID-19, există posibile întârzieri) după confirmarea plății.

+ - care este politica dvs. de returnare?

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 30 de zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător, cu excepția cazului în care un alt produs decât cel comandat a fost expediat sau a fost defect. Micile diferențe date de fabricarea obiectului nu sunt considerate defecte. Bunurile achiziționate trebuie să revină la ambalajul original, cu etichete originale. Bunurile care poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate sau deteriorate nu vor fi acceptate la returnare.

Pentru bunurile returnate care îndeplinesc condițiile de returnare, vom returna valoarea bunurilor și, dacă este cazul, costul livrării. Sumele vor fi rambursate prin transfer bancar.

Procesorul de plăți nu are obligația de a suporta costurile legate de solicitarea dvs. de rambursare și rambursare a sumei plătite și nu va fi răspunzător în niciun fel față de dvs.

+ - UNDE RETURNEZ BUNUL/ BUNURILE?

Bunurile trebuie returnate, prin curier, dacă este cazul, la adresa A L I C E : Alexandra Camelia Stanciu, București, sector 4, Bd. Tineretului 41 A, et. 1, ap. 19. Vă rugăm să anunțați în prealabil orice returnare prin e-mail la iam@allistration.ro

NU AI GĂSIT CE CĂUTAI?

    You don't have permission to register
    alege moneda
    EUR Euro
    RON Leu
    X