DESPRE ALICE

Ființă binecuvântată | Soție și mamă a două suflete minunate | Pictor și designer

De ceva vreme am decis să creez exclusiv din suflet și prin intuiție , indiferent ce fac; sunt un artist care caută să nu își judece munca, și care lucrează din suflet, cu dedicare pentru temele alese.
Iubesc să învăț și să experimentez prin proiectele la care muncesc, așa că am dezvoltat o paletă largă de abilități artistice și de design- am peste 10 ani de experiență în domeniul design-ului grafic, concept art pentru publicitate, ilustrație de carte pentru copii și, cel mai apropiat sufletului meu, pictură. Stăpânesc atât arta tradițională, cât și pe cea digitală. Mi-e drag să ajut și să particip în orice proiect nou, iar, în același timp, sunt dedicată îmbogățirii propriului portofoliu.

Găsește CV-ul meu aici.

Alice

Hai sa socializăm

Descoperă procesul artistic al lui Alice. Aici putem sa ne cunoaștem mai bine.

CE OFERĂ ALICE

+ - ARTĂ PE COMANDĂ

Alice este disponibilă pentru comenzi - asta înseamnă că o poți contacta pentru a programa un interval de timp pentru comanda ta specială. 

Dacă ai nevoie de orice, de la pictură la ilustrație și design grafic, ai găsit persoana potrivită pentru proiectul tău. 

Scrie-i lui Alice aici.

+ - ART SHOP

See anything you like? Most probable, you'll also find in the shop section a tee or tote with it printed. Or you can very well shop the originals aici.

Best in Class

Compania noastră Totellini Totes a lucrat cu Alice de peste 5 ani. Alice este cea mai bună din domeniu când vine vorba de imaginea unui brand și relevanța lui pe piață. Alice are un stil natural, întâmpină și chiar preîntâmpină deadlineurile sale, abordează lucrurile cu bun- simț si este, per total, o plăcere să lucrezi cu ea. Pe parcursul creșterii brandului nostru, ne bucurăm să integrăm din ce în ce mai multe din ideile sale creative. Ceea ce mi se pare cel mai interesant este multitudinea talentelor sale. Ea folosește nenumarate tipuri de instrumente artistice pentru a crea artă și design modern, folosindu-și talentele să creeze o imagine clară, minunată a brandului tău. Suntem recunoscători pentru ziua în care am găsit-o pe Alice. Un 10 curat nu este îndeajuns pentru acest designer/ creator de brand minunat.

Cheryl Noble Creatorul companiei de genți de lux Totellini.com

Interesat de o colaborare?
Contactează-ne aici
.

You don't have permission to register
alege moneda
EUR Euro
RON Leu
X