DESPRE ALICE

Ființă binecuvântată | Soție și mamă a două suflete minunate | Pictor și designer

De ceva vreme am decis să creez exclusiv din suflet și prin intuiție , indiferent ce fac;sunt o artistă care evită autocritica, realizând artă din inimă și cu entuziasm pentru temele alese.
Iubesc sa lucrez cu acrilice, mai ales cu cele metalice- acestea au capacitatea de a "învia" arta, atunci când schimbi lumina sau perspectiva din care privești lucrarea. Astfel, tabloul capătă o calitate cameleonică, aducând aminte privitorului că ceea ce vezi nu este același lucru cu ceea ce ESTE.Un principiu care se poate aplica oricărui obiect, de orice fel din realitatea noastră.

Alice

Hai sa socializăm

Descoperă procesul artistic al lui Alice. Aici putem sa ne cunoaștem mai bine:

Exclusiv Bijuterii

Aici afli din timp tot ce apare nou în materie de bijuteriile Alice + filmulețe și poze exclusive.

CE OFERĂ ALICE

+ - PICTURĂ

Alice, înainte de orice, este artistă. Cu peste 10 ani la activ de experiență lucrând ca ilustrator si designer grafic, ea s-a întors la pasiunea ei inițială - pictura. Aceasta este limbajul principal prin care își traduce sufletul.

Fie poți cumpăra arta disponibilă pe shop de aici, sau, dacă te simți inspirat sau îți dorești ceva cu totul special și personalizat, Alice este disponibilă pentru comenzi- nu trebuie decât sa lași cerința ta aici.

+ - BIJUTERII

Toate bijuteriile sunt create de mână, folosind doar materiale de calitate superioară, precum oțelul inoxidabil (tu, cea cu urechile sensibile, în sfârșit ai găsit cercei de tot felul pe care chiar să-i porți!), cristale Swarovski, perle de cultură și pastă polimerica, ușoară și eco- friendly.

Cerceii sunt pe cât de fabuloși, pe atât de ușori și zdraveni.

Răsfață-te acum.

+ - ARTĂ PE COMANDĂ

Alice este disponibilă pentru comenzi - asta înseamnă că o poți contacta pentru a programa un interval de timp pentru comanda ta specială. 

Dacă ai nevoie de orice, de la pictură la ilustrație și design grafic, ai găsit persoana potrivită pentru proiectul tău. 

Scrie-i lui Alice aici.

Best in Class

Compania noastră Totellini Totes a lucrat cu Alice de peste 5 ani. Alice este cea mai bună din domeniu când vine vorba de imaginea unui brand și relevanța lui pe piață. Alice are un stil natural, întâmpină și chiar preîntâmpină deadlineurile sale, abordează lucrurile cu bun- simț si este, per total, o plăcere să lucrezi cu ea. Pe parcursul creșterii brandului nostru, ne bucurăm să integrăm din ce în ce mai multe din ideile sale creative. Ceea ce mi se pare cel mai interesant este multitudinea talentelor sale. Ea folosește nenumarate tipuri de instrumente artistice pentru a crea artă și design modern, folosindu-și talentele să creeze o imagine clară, minunată a brandului tău. Suntem recunoscători pentru ziua în care am găsit-o pe Alice. Un 10 curat nu este îndeajuns pentru acest designer/ creator de brand minunat.

Cheryl Noble Creatorul companiei de genți de lux Totellini.com

Interesat de o colaborare?
Contactează-ne aici
.

You don't have permission to register
Select your currency
EUR Euro
RON Leu
X